WARTA

  • Fatanapigdig Éléh nyaéta a umum istilah pikeun cetakan dianggo pikeun volume pikeunmdig tdia logam di panas atanapi tiris nagara.

    2019-09-26

  • orgdig Pencét Mesdi ngarujuk ka mékanis parabot dianggo pikeun pikeunmdig jeung pisah di pikeungdig processdig.

    2019-09-26

  • Forgdig Mesdi ngarujuk ka a mesdi anu kagunaan a kenteng mekade ka ngadamel a logam matérial di a palastik nagara dika a workpiece havdig a certadi bentukna jeung ukuran jeung ka ngagentos nya fisik sipat.

    2019-09-26

  • Kateresan ngajalin Bagian henteu hungkul ngaheéat Tambih deui atah bahan, tapi ogé ngaheéat Tambih deui mesin waktosna.

    2019-09-26

  • Umum industri Forging Bagian ngarujuk ka éta sipil industri saperti kitu salaku mesin kaol manufaktur pertanian mesinry, pertanian kaol manufaktur jeung hawan industri.

    2019-09-26

  • Fatanapiging Bagian nyaéta watanapikpieces atanapi blangko diala ku fatanapiging defatanapimation tina a logam kosong.

    2019-09-26

 12345...7