Industri Warta

Forging Bagian Fitur

2019-09-26
1) Jangkungna beurat ageung. Forging Bagéan samentawis sababaraha gram dugi ka ageung sababaraha ratus ton
2) Kualitas langkung luhur tibatan tuangeun. Sipat mékanis Bagian mékanik langkung saé tibatan tuang, sareng tiasa nahan kakuatan dampak sareng beban beurat anu sanés. Ku alatan éta, pikeun sabagian bagéan anu penting sareng stres, pangapeung dianggo.
3) beurat paling hampang. Dina kaayaan ngajentrekeun kakuatan desain, Forging Bagéan langkung hampang tibatan tuang, anu ngirangan beurat tina mesin sorangan sareng penting pisan pikeun kendaraan, kapal terbang, kendaraan sareng alat-alat.
4) Nyalametkeun bahan baku. Salaku conto, nalika hiji crankshaft kalayan beurat paéh 17 kg digunakeun dina mobil, nalika éta ngalaksanakeun éta dilakukeun ku gulung, chip kalebet 189% tina beurat crankshaft, sareng nalika maot ngampurkeun, chip ngan ukur pikeun 30%, sareng waktos machining ogé disingkat 1/6.
Bagian anu dipasangkeun henteu ngan ukur ngahemat bahan baku, tapi ogé ngahémat waktos anu langkung pas.
5) produktivitas luhur. Salaku conto, dua pencét témpél panas paéh ku nolak galur dorong radial tiasa ngagentos 30 mesin motong otomatis. Nalika nut M24 diproduksi ku mesin otomatis langkung luhur luhur, produktivitas genep sumbu-sumbu otomatis nyaéta 17,5 kali.
6) Luang kalenturan bébas pisan. Ku alatan éta, sababaraha pabrik nganggo metode Forging Parts pikeun ngahasilkeun rupa-rupa asesoris.