Industri Warta

Pambuka ka Forging Bagian

2019-09-26
Forging Parts mangrupikeun bahan bakar atanapi blangko anu diala ku deupkeun deformasi logam kosong. Sipat mékanis tiasa dirobih ku ngalamar tekenan kana logam kosong pikeun cacadna.

Forging Bagian tiasa kabagi kana hilap paningal sareng panas énggal dumasarkeun kana hawa kosong nalika ngolah. Céking panandian umumna diprosés dina suhu kamar, sareng pédah panas diolah dina suhu anu langkung luhur tibatan suhu rekrutalisasi tina ingot logam.