Industri Warta

Forging Palu Pambuka

2019-09-26
Forging Hammer nganggo mékanisme transmisi pneumatik atanapi hidraulik ngabalukarkeun bagian ragrag (piston, palu hammer, palu, anvil luhur (atanapi modul luhur) pikeun mindahkeun sareng ngumpulkeun tanaga kinétik, sareng nerapkeun éta pikeun ngalaksanakeunana dina waktos anu cekap pikeun éntuk deformasi plastik Énergi.Mécing mesin anu ngalengkepan sagala rupa prosés anu dipasihan disebut palu palid.

Forging Hammer nyerang anvil tetep sareng palu anvil; palu luhur sareng handap nyerang palu kalayan henteu nganggo palu anvil.