Industri Warta

Neundeun Niup Ngembang pamakean

2019-09-25
Panyambutan Blow Mold mangrupikeun produk acuk anu mangrupikeun botol plastik.

Panyambutan Blow Mold boga rupa-rupa produk, sapertos botol, ember, kaléng, kotak sareng sadaya wadah kanggo tuangeun dahareun, inuman, kosmetik, farmasi sareng kaperluan sapopoé. Wadah anu ditetep gedé gedé biasana dianggo dina bungkusan produk kimia, pelumas sareng bahan bulk. Produk cetakan anu sanésna kalebet bal, gerbong sareng cocooan.

Blow Panyimpen Blok ditiup cetakan pikeun industri otomotif, bak bakar, nyerep shock shock mobil, pungkur kalungguhan, kurung tengah, sareng keranjang tangan sareng panutup sirah. Pikeun mesin sareng manufaktur perabot, bagéan cetakan anu ditembok ngagaduhan kaos luar, pigura panto, pigura, pariuk liat atanapi kotak anu sanés terbuka.