Industri Warta

Pambuka ka Skarage Niup Ngembang

2019-09-25
Panyambutan Blow Mold mangrupikeun alat pikeun ngadamel pelet plastik kana wadahna kerung ku prosés cetakan niup. Ayeuna, jinis anu langkung umum kalebet blowers extrusion usik nembak hiji nganggo PP sareng PE, anu kabentuk ku PET, PC atanapi PP. Mesin suntikan niup suntikan, ogé énggal-édisi anu nembé dikembangkeun panyemprot beronggo sareng lapisan sareng maneup cetakan.

Panyambutan Blow Mold sering dianggo ayeuna dina plastik anu ramah lingkungan anu dilakukeun tina pepet. Industri cetakan ngahasilkeun rupa-rupa cetakan sareng alat pikeun suntikan mésér, cetakan cetakan, ekstrusi, maot tuang atanapi pangampuran, nyéép, nyéép, sareng sajabana pikeun ngahasilkeun produk anu dipikahoyong.

Kiwari, dina alur kerja Alat Blow Storage, wujudna sering dianggo. Cetakan niup anu umum gaduh kinerja dissipation panas anu goréng sareng kualitas padamelan anu henteu saé dianggo.