Industri Warta

ntroduction ka Aukamotive Bagian

2019-09-25
Bagian otomotif mangrupikeun unit anu nyétélkeun pikeun ngolah bagian otomotif sareng jasa pikeun ngolah bagian otomotif.

Bagian otomotif Kalawan persaingan anu beuki sengit di pasar pamrosésan bagian otomatis, mendalam konsep perlindungan lingkungan, sareng pamutahiran sareng aplikasi téknologi, industri Otomotif parantos nunjukkeun ciri pamekaran di handap ieu dina taun-taun ayeuna:
1 Sistem ngokolakeun bagian otomatis Otomatis, trend suplai modular aya dina naékna
2 otomatis bagian ngolah globalisasi ngayakeun
3 Kacepetan pamindahan industri bagian otomatis ngagancangkeun