Industri Warta

Pambuka tina Gancang Karéta Bagian

2019-09-25
Bagéan karéta-laju di luhur nyaéta bagian tina jalur karéta api. Lagu anu disebatkeun di dieu nyaéta rel, sare, nyambungkeun bagian, ranjang lagu, alat anti pendakian, rel na pendukung.Salaku struktur rékayasa holistik, Bagian Karéta Api Luhur dipasang di jalan raya sareng janten mékanisme petunjuk pikeun operasi karéta, langsung ngalaksanakeun tekanan anu gedé tina saham gulung sareng beban na. Dina kakawasaan operasi karéta, sababaraha komponén na kedah ngagaduhan kakuatan sareng stabilitas pikeun mastikeun yén karéta jalan aman, lancar sareng tanpa gangguan dumasar kana kacepetan maksimal.