Industri Warta

Jérman palanggan ka nganjang xiangfu CNC fackary pikeun inspeksi jeung pitunjuk

2019-09-10

  

Produk Shenzhen Xiangfu Precision Co., Ltd. loba dipaké dina komunikasi, alat-alat precision, alat médis, karéta gancang, bagian cadang otomatis, penerbangan, alat-alat rumah tangga sareng industri éct rumah tangga, Company kami ngagaduhan departemén suntikan


Jurusan Pembentuk vakum, Dinas CNC, Dépér Citakan: Die, Departemen Pangawasa, Dépes, Departemen Percetakan 3D. Nyayogikeun kapang sareng produk numutkeun kabutuhan customer. Fokus kana kualitas produk, Harga sareng jasa. Diajab janten supplier pangsaéna sadunya