Perusahaan Warta

Hatur nuhun ka éta URANG Militér industri perusahaan tanghi, pribadi parabot jeung oétar Militér kendaraan) ka nganjang éta sepré logam jeung precision ngolah fackary

2019-08-05

Hatur nuhun ka perusahaan industri militer AS (tanghi, alat pribadi sareng kendaraan militer sanés) pikeun nganjang ka logam lambar sareng pabrik présisi akurat