Industri Warta

Digawe di Chdia: naon nyaéta happendig?

2019-09-19
Di dunya ayeuna, persaingan manufaktur énggal parantos dimimitian: Amérika Serikat ngadorong kanggo uih deui manufaktur luhur, sareng Jerman fokus kana ngawangun 4,0. Salaku nagara pabrikan, Cina parantos ngaluncurkeun inisiatif "didamel di Cina 2025" ...
Parobihan mangrupikeun manufaktur énggal: Internét mobile dina modél usaha subversion sareng dina waktos anu sami, ogé robih bahkan modél manufaktur subversion, kasempetan ageung sareng résiko pikeun ngandung éta.
Wartawan rumaos dina mesin grup alat shenyang, ngan ukur nyepetkeun laju pikeun ngembangkeun pembaharuan institusional sareng drive inovasi, pikeun ngarebut kasempetan dina lomba, nyingkahan résiko, ngahijikeun sareng dilegakeun dilakukeun di China dina pembagian global pola pola tenaga kerja dina posisi anu dominan.
Megatkeun dua sisi
Pasar pikeun alat mesin Cina ngalaman kalaparan énggal. Adantages di zhejiang cixi perkakas listrik co., LTD., Manager umum RongYiQun karasa krisis sengit: lamun nganggo mesin biasa di bumi, alat mesin ka unggal hiji operator, tenaga kerja lokal nyaéta 16 yuan per jam, sahenteuna 3000 yuan a bulan, sareng nagara-nagara Asia tenggara sapertos gaji pekerja Vietnam ngan ukur 700 yuan ka 800 yuan. Alat mesin rata-rata henteu cukup akurat, sareng biaya tenaga kerja naék, "teu aya parobahan dina lima taun, sareng para padamelan sareng kuring kedah mulih!"
Krisis, RongYiQun milih mesin calakan: "Mesin cerdas, operasi sederhana, akurasi tinggi, saurang padamel tiasa ngoperasikeun pakakas mesin, 4 per mesin per jam tenaga kerja turun dugi ka $ 4, tanaga gawé turun dugi ka 900 yuan sabulan."
Alat mesin domestik biasa henteu sustainable, sareng impor alat mesin CNC tinggi-end, utamina alat-alat mesin CNC kelas tinggi di luar negeri, parantos ningkat. Dina industri alat mesin shenyang, contona, taun 2014 mesin boring biasa dina penjualan ti 250 taun 2011 dugi ka 50 mesin, pengeboran radial, ti 2000 dugi ka 200.
Hiji liter sareng serelekna nunjukkeun kasusah anu di nyanghareupan China.
Pabrik global dina kompetisi persaingan global, nagara-nagara barat mertimbangkeun masalah sapertos konsumsi sumberdaya sareng biaya tenaga kerja, panalungtikan sareng desain lokal, mindahkeun link manufaktur ka luar. Dina babak anyar persaingan, nagara-nagara maju mimiti ngagancangkeun palaksanaan manufaktur balik deui kana strategi anyar lokal, ngandelkeun robot cerdas + + 3 modeu alat modél perobihan, sumber daya sareng kekayaan biaya tenaga kerja.
"A.S&R, manufaktur A.S., sareng penjualan di China pikeun ngatasi pajeg padamelan sareng teras ngajaga médium global." Ahli anu prihatin mikir, tina akademi Tiongkok rékayasa dina putaran anyar révolusi téknologi sareng révolusi industri, pamekaran industri manufaktur Cina dihadapi saatos ngahontal kauntungan di nagara-nagara maju sareng ékonomi munculna bersaing.
Pabrik di China ngalaman sababaraha tés anyar: naékna Buruh na nyababkeun umur umurna damel; Nu margin rendah sareng sajumlah signifikan perusahaan anu katinggaleun bahaya dileungitkeun. Téknologi inti anu parantos lami di handapeun kontrol masarakat ...
"Pertumbuhan sosial sareng ékonomi dina analisa ahirna gumantung kana manufaktur. Pikeun ngarobih kaayaan amplop, perlu nguatkeun dukungan strategis pikeun manufaktur, nyepetkeun inovasi téknis sareng cerdas, inpormasi, ngangkut bulat sanés kasempetan transisi manufaktur." Lin huo, diréktur akademi kaélmuan Tiongkok di shenyang, saurna.
"Ngiringan krisis finansial dunya taun 2008, perekonomian dunya, konci henteu mendakan dukungan industri anu kuat. Pabrikan anu luhur, tungtungna bakal janten ékonomi sadunya kaluar tina bayangan krisis finansial internasional, dukungan penting pikeun salajengna buleud tina boom ékonomi, nyaéta industri manufaktur Cina pikeun nyepetkeun transformasi tina harti. "