Hapé Telepon Asesoris Bagian
  • Air ProHapé Telepon Asesoris Bagian
  • Air ProHapé Telepon Asesoris Bagian
  • Air ProHapé Telepon Asesoris Bagian
  • Air ProHapé Telepon Asesoris Bagian

Hapé Telepon Asesoris Bagian

The handap ieu nyaéta ngeunaan hapé telepon barang-barang tambahan patempatan hubunganana, abdi harepan ka tulung anjeun leuwih hade ngartos hapé telepon barang-barang tambahan patempatan.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk


Xiangfu CNC machining precision bagian handphone anjeun


1.Keywords: Mesin CNC, bagian CNC, asesoris ponsel, produk machining precision.
2.Type: bagian machining CNC.
3. Bahan Bahan: SS / AL16061 / Logam jsb.
4.Application: telepon sélulér.
5.Surface perawatan: Salaku paménta customer.
6.Certifikasi: ISO9001-2008, IATF16949
Format 7.Support: STEP atanapi format IGS tina gambar 3D
8.Packing: Paket ékspor standar atanapi kustomisasi.
9.Delivery Time: Dina waktu 15-60days saatos mayar.
10.Port: Shenzhen
Kapasitas 11.Supply: 10000pieces / per sungut di saham
12.Quotation Waktos: Lengkep tawaran na salami 1 dinten saatos nampi gambar anu jelas.

Profil Perusahaan


Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd nyaéta perusahaan pabrik presisi kalayan aréa pabrik pabrik 10,000-30,000 kuadrat, ngahijikeun pamekaran, desain, produksi sareng penjualan. Kami ngagaduhan jabatan fabrikasi logam lambar, jabatan bisnis cetakan plastik, pamisahan machining CNC, maot tuang sareng hilap jabatan bisnis, pamisahan parawatan sareng jabatan bisnis papanggihan sanés. Produk kami loba dipaké dina komunikasi, alat-alat precision, alat médis, kareta gancang, bagian cadang otomatis, penerbangan, alat rumah tangga sareng industri ect industri.Produksi kustomisasi mangrupikeun ciri urang.Kami Pokus kana kualitas produk, harga sareng jasa sareng kami komitmen pikeun janten supplier pangsaéna sadunya.


Katalog kapang Plastik:Séri kapang Pladtic: Minyak suntik Produk / Produk jotosan Blow / Produk Produk Rotational Vacuum ngabentuk Produk

Katalog kapang Hardware:Hardware Mold Series: Die Casting / Stamping / Forging Parts / Sheet Metal / Steel Mold

Katalog Mesin CNC:Seri CNC Mesin: Bagian Kedokteran Precision Luhur / Bagian Otomatis / Bagéan Spérér Aero / Elektronik Produk Digital / Bagéan Telcommunications / Bagéan Jalur Rail Rail Énggal

Katalog Nyitak 3D:Seri Percetakan 3D: Percetakan 3D Meatal / Percetakan Bahan Plastik 3D


Jasa Kami


1.Hasil
a) Nyayakeun desain gambar 3D / 2D pikeun palanggan tanpa gambar
b) ngarobih rarancang dugi ka nyugemakeun para nasabah teras ngahasilkeun (kapang atap sakitar 30days)

c) Desain 3 ~ 5 dinten waktos


2.Produksi QC
a) mariksa desain (gambar, cetakan, bagian, barang)
b) pagelaran bahan (karasa, cacad deteksi jsb)

c) produk tés (ukuran, kasabaran, kasarna, conto jsb)


3.Sampel
a) conto sayogi pikeun sakabéh produk

b) kabéh conto gratis tapi séri OEM / ODM


FAQ


S: Naon kapasitas suplai anjeun?
A: MOQ nyaéta 10000pcs per sungut di saham.
Q: Naon saur anjeun ngeunaan R&D?
A: Urang ngadukung customer R&D. Jieun file atanapi ningkatkeun desain upami anjeun diperyogikeun.
Q: Naha pangiriman waktos sami?
A: Bagéan stamping standar nyaéta 3 ~ 7 dinten saatos mayar. Upami produk OEM atanapi ODM, kami bakal mastikeun waktos pangiriman sareng anjeun.
P: Naon istilah pamayaran anjeun?
J: Istilah pangmayaran anu fleksibel kanggo urang saluyu sareng kaayaan anu spesifik. Sacara umum, urang mamatahan 30% TT deposit, kasaimbangan dibayar sateuacan kiriman.
P: Naha anjeun nampi OEM / ODM?

J: YES. Urang gaduh langkung ti 15years pangalaman OEM.


panas Tags: Hapé Telepon Asesoris Bagian, Cdia, Panyadia, Pabrik, Pabrikan, Digawe di Cdia, Ngaropéa, Murah, Murah Harga Sebut Harga, Mésér, Luhur Kualitas, Awet, Lowong Harga Di Saham Gratis Sampel

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码