Imah Perkakas Hardware Ngembang
  • Air ProImah Perkakas Hardware Ngembang
  • Air ProImah Perkakas Hardware Ngembang
  • Air ProImah Perkakas Hardware Ngembang
  • Air ProImah Perkakas Hardware Ngembang
  • Air ProImah Perkakas Hardware Ngembang

Imah Perkakas Hardware Ngembang

The handap ieu nyaéta ngeunaan imah perkakas hardware kapang hubunganana, abdi harepan ka tulung anjeun leuwih hade ngartos imah perkakas hardware kapang.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk


Xiangfu Hardware Mold produk perkakas produk perkakas acuan Custom Service

 

Produk Émbaran

1.Material: Logam

Perawatan 2.Sureface: Salaku paménta customer / ngalukis / digosok ect
Gambar 3.3D: STEP atanapi format IGS
4.Runner: Panas / Tiisna Tiis
5.Delivery Waktu: 15-60days

1. R&D: Kami ngadukung customer R&D sareng ngadamel file atanapi ningkatkeun desain upami anjeun peryogi.
2. Panawaran Sebutkeun: Hal éta bakal bérés dina dinten sadinten numutkeun inpormasi anu urang kéngingkeun.
3. Negotiasi: Kualitas, harga, bahan, nganteurkeun waktos, barang pamayaran sareng saterasna.
4. Desain kapang: 3-5days pikeun cetakan sareng produk 3D / 2D desain gambar.
5. Citakan: Desain bakal dikirim ka para pelanggan pikeun persetujuan sateuacan ngadamel kapang, sareng urang bakal ngawangun modél numutkeun kana syarat customer.Mould biasana réngsé dina 40-50 dinten.
6. Uji Mold: Nalika kapangna parantos réngsé, kami nguji éta pikeun nyayogikeun kabutuhan palanggan sareng ngirim conto ka nasabah pikeun rujukan.
7.Sampleshoot: Upami sampleis mimiti henteu nyugemakeun customer. Kami ngarobih kapang sareng dugi ka minuhan kapuasan palanggan.
8. Pangiriman: Ku laut, ku hawa, atanapi ditunjuk.


Jasa Kami


1. Bahan Métér Q / C

a) Cék baja mariksa (karasa, cacad cacad)
b) kapang ngeceskeun ganti bagian (karasa, ukuran)

2. prosés pembuatan acuan Q / C
a) mariksa desain (bagian desain, desain cetakan, lukisan enginering)
b) mariksa ukuran ukuran (numutkeun gambar)

c) uji coba (pariksa kapang, damel, conto)


FAQ


1.Wan aya perusahaan?

Kami mendakan di Tai zhou, Zhejiang, Cina daratan.50 menit ti Bandara Luqiao.15 menit ti Stasiun Kereta Api Taizhou.We kalayan lega ngabagéakeun anjeun ka kunjungan perusahaan kami sareng kami bakal angkat ka perusahaan kami.

2.Peraturan ngeunaan kontrol kualitas anjeun?
Kami ngagaduhan tim profésional pikeun ngontrol kualitas kapang, sabab urang sadar yén kontrol kualitas mangrupikeun kapribadian anu munggaran pikeun ngajalankeun bisnis.

3. Naon jinis prosés naon anu anjeun pake dina permukaan kapang?
1) Pangilon polish
2) Tekstur
3) Plom Krom perawatan dina inti sareng rohangan
4) Nitride & perawatan panas vakum

4.How conto pikeun persetujuan sampel?
1) U tiasa dugi ka ngagaduhan uji kapang langsung
2) urang bakal ngirim conto & kapang ngajalankeun video ka u.

Katalog kapang Plastik:Séri kapang Pladtic: Minyak suntik Produk / Produk jotosan Blow / Produk Produk Rotational Vacuum ngabentuk Produk

Katalog kapang Hardware:Hardware Mold Series: Die Casting / Stamping / Forging Parts / Sheet Metal / Steel Mold

Katalog Mesin CNC:Seri CNC Mesin: Bagian Kedokteran Precision Luhur / Bagian Otomatis / Bagéan Spérér Aero / Elektronik Produk Digital / Bagéan Telcommunications / Bagéan Jalur Rail Rail Énggal

Katalog Nyitak 3D:Seri Percetakan 3D: Percetakan 3D Meatal / Percetakan Bahan Plastik 3D

panas Tags: Imah Perkakas Hardware Citakan Cdia, Panyadia, Pabrik, Pabrikan, Digawe di Cdia, Ngaropéa, Murah, Murah Harga Sebut Harga, Mésér, Luhur Kualitas, Awet, Lowong Harga Di Saham Gratis Sampel

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码