Mobil Bagian Hardware Ngembang
  • Air ProMobil Bagian Hardware Ngembang
  • Air ProMobil Bagian Hardware Ngembang
  • Air ProMobil Bagian Hardware Ngembang
  • Air ProMobil Bagian Hardware Ngembang
  • Air ProMobil Bagian Hardware Ngembang

Mobil Bagian Hardware Ngembang

Upami anjeun rék ka terang Tambih deui mobil patempatan hardware kapang hubunganana produk, anjeun tiasa hubungan urang langsung. Kami tiasa nyayogikeun anjeun jeung Tambih deui mobil patempatan hardware kapang hubunganana inpormasi inpormasi dikirim ka anjeunr e-mail.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk


Xiangfu Hardware Méksiko bagian mobil baja Citakan Pabrik Pabrik


Bahan 1.Mould: baja
Perawatan 2.Sureface: Salaku paménta customer
Gambar 3.3D: STEP atanapi format IGS
4.Runner: Panas / Tiisna Tiis
5.Delivery Waktu: 15-60days

1. R&D: Kami ngadukung konsumén R&D. Jieun file atanapi ningkatkeun desain upami anjeun diperyogikeun.
2. Panawaran Sebutkeun: Kutipan acuan bakal réngsé dina 1 dinten numutkeun inpormasi anu urang kéngingkeun.
3. Negotiasi: Kualitas, harga, bahan, nganteurkeun waktos, barang pamayaran sareng saterasna.
4. Desain kapang: 3-5days pikeun cetakan sareng produk 3D / 2D desain gambar.
5. Citakan: Dumasar pamundut para nasabah ngawangun kapang sateuacan ngadamel kapang. Kami ngirim desain kapang pikeun persetujuan customer munggaran. Citakan bakal biasana réngsé dina 40-50 dinten.
6. Uji Mold: Nalika cengkéh bérés, urang nguji acuan pikeun parios deui kabutuhan konsumen. Sareng kami bakal ngirim conto kanggo rujukan konsumen.
7.Sampleshoot: Upami sampel anu pangheulana kaluar teu puas customer. Kami ngarobih kapang sareng dugi ka minuhan kapuasan palanggan.
8. Pangiriman: Barang kiriman ku laut atanapi ku hawa, nurutkeun sarat nasabah.


Katalog kapang Plastik:Séri kapang Pladtic: Minyak suntik Produk / Produk jotosan Blow / Produk Produk Rotational Vacuum ngabentuk Produk

Katalog kapang Hardware:Hardware Mold Series: Die Casting / Stamping / Forging Parts / Sheet Metal / Steel Mold

Katalog Mesin CNC:Seri CNC Mesin: Bagian Kedokteran Precision Luhur / Bagian Otomatis / Bagéan Spérér Aero / Elektronik Produk Digital / Bagéan Telcommunications / Bagéan Jalur Rail Rail Énggal

Katalog Nyitak 3D:Seri Percetakan 3D: Percetakan 3D Meatal / Percetakan Bahan Plastik 3D


Jasa Kami


1. Bahan Métér Q / C
a) Cék baja mariksa (karasa, cacad cacad)
b) kapang ngeceskeun ganti bagian (karasa, ukuran)

2. prosés pembuatan acuan Q / C
a) mariksa desain (bagian desain, desain cetakan, lukisan enginering)
b) mariksa ukuran ukuran (numutkeun gambar)

c) uji coba (pariksa kapang, damel, conto)


FAQ


1.Wan aya perusahaan?
Kami mendakan di Tai zhou, Zhejiang, Cina daratan.50 menit ti Bandara Luqiao.15 menit ti Stasiun Kereta Api Taizhou.We kalayan lega ngabagéakeun anjeun ka kunjungan perusahaan kami sareng kami bakal angkat ka perusahaan kami.

2.Peraturan ngeunaan kontrol kualitas anjeun?
Kami ngagaduhan tim profésional pikeun ngontrol kualitas kapang, sabab urang sadar yén kontrol kualitas mangrupikeun kapribadian anu munggaran pikeun ngajalankeun bisnis.

3. Naon jinis prosés naon anu anjeun pake dina permukaan kapang?
1) Pangilon polish
2) Tekstur
3) Plom Krom perawatan dina inti sareng rohangan
4) Nitride & perawatan panas vakum

4.How conto pikeun persetujuan sampel?
1) U tiasa dugi ka ngagaduhan uji kapang langsung
2) urang bakal ngirim conto & kapang ngajalankeun video ka u.


panas Tags: Mobil Bagian Hardware Citakan Cdia, Panyadia, Pabrik, Pabrikan, Digawe di Cdia, Ngaropéa, Murah, Murah Harga Sebut Harga, Mésér, Luhur Kualitas, Awet, Lowong Harga Di Saham Gratis Sampel

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码