Vakum Ngabentuk

Formin vakum sering disebat leuleus plastik. Éta téhnologi pamrosesan plastik. Prinsip utama nyaéta panas sareng lemeskeun lambaran plastik datar. Éta vakum-adsorbed dina beungeut kapang jeung leuwih tiis ngabentuk. Hal ieu loba dianggo dina kemasan plastik, pencahyaan sareng pariwara. , hiasan sareng industri sanésna.

Produk kami, Vacuum Formin, dibagi jadi lima kategori: Dulang Hydroponic, Kotak Bumbung Mobil, Produk vakum Adat, Runtuyan Costom, Bagian Auto Auto.

Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd mangrupikeun supplier vakum Formin profésional di Cina, sagala jinis produksi sareng penjualan, rupa-rupa spésifikasi, kualitas luhur sareng harga murah, modél lengkep, didasarkeun, dijalankeun langsung pabrik!



View as  
 
Ngaropéa Vakum Ngabentuk di Chdia Xiangfu pabrik - pabrik jeung suplai Wilujeung sumping ka urang pabrik mésér luhur kualitas jeung rendah hargana Vakum Ngabentuk. Kami bakal nyayogikeun anjeun jeung cutatan jeung bébas conto.