Puteran Ngoréng

Mundingan Rotational ogé katelah rotomolding, muter muter, muter rotary, casting rotary, rotary form, jsb. Metode pengacuan nyaéta pikeun nambihan heula plastik metered (cairan atanapi bubuk) kana kapang, teras saatos kapang ditutup, jieunana Puterkeun dua sumbu puteran nangtung nangtung, sedengkeun pemanasan acuan, bahan plastik dina kapang na laun bertahap seragam sareng dilebur sareng dicampurkeun dina sakumna permukaan rongga dina tindakan gravitasi sareng panas, sareng dibentuk kana bentuk anu sami sareng rongga . Lajeng, dipasihan sareng ngawangun, sareng demolded pikeun ngangge produk tina bentuk anu dipikahoyong.

Proses Wangunan Rotational Salila dina prosés prosés cetakan, palastik ampir bébas tina kakuatan éksternal kacuali ku graviti.

Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd mangrupikeun supplier Rotat ional Molding profésional di Cina, sagala jinis produksi sareng penjualan, rupa-rupa spésifikasi, kualitas luhur sareng harga murah, model lengkep, didamel khusus, jualan langsung pabrik!



View as  
 
 1 
Ngaropéa Puteran Ngoréng di Chdia Xiangfu pabrik - pabrik jeung suplai Wilujeung sumping ka urang pabrik mésér luhur kualitas jeung rendah hargana Puteran Ngoréng. Kami bakal nyayogikeun anjeun jeung cutatan jeung bébas conto.