LED Sofa
  • Air ProLED Sofa
  • Air ProLED Sofa
  • Air ProLED Sofa
  • Air ProLED Sofa
  • Air ProLED Sofa

LED Sofa

The handap ieu nyaéta ngeunaan LED sofa hubunganana, abdi harepan ka tulung anjeun leuwih hade ngartos LED sofa.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

Produk Xiangfu Rotational Molding produk HDPE séri


Bahan 1.Mould: PP / PC / PV / PS ECT
Perawatan 2.Sureface: Salaku paménta customer
Gambar 3.3D: STEP atanapi format IGS
4.Keyword: Watesan Rotational
5.Delivery Waktu: 15-60days

1. R&D: Kami ngadukung konsumén R&D. Jieun file atanapi ningkatkeun desain upami anjeun diperyogikeun.
2. Panawaran Sebutkeun: Kutipan acuan bakal réngsé dina 1 dinten numutkeun inpormasi anu urang kéngingkeun.
3. Negotiasi: Kualitas, harga, bahan, nganteurkeun waktos, barang pamayaran sareng saterasna.
4. Desain kapang: 3-5days pikeun cetakan sareng produk 3D / 2D desain gambar.
5. Citakan: Dumasar pamundut para nasabah ngawangun kapang sateuacan ngadamel kapang. Kami ngirim desain kapang pikeun persetujuan customer munggaran. Citakan bakal biasana réngsé dina 40-50 dinten.
6. Uji Mold: Nalika cengkéh bérés, urang nguji acuan pikeun parios deui kabutuhan konsumen. Sareng kami bakal ngirim conto kanggo rujukan konsumen.
7.Sampleshoot: Upami sampel anu pangheulana kaluar teu puas customer. Kami ngarobih kapang sareng dugi ka minuhan kapuasan palanggan.
8. Pangiriman: Barang kiriman ku laut atanapi ku hawa, nurutkeun sarat nasabah.


Katalog kapang Plastik:Séri kapang Pladtic: Minyak suntik Produk / Produk jotosan Blow / Produk Produk Rotational Vacuum ngabentuk Produk

Katalog kapang Hardware:Hardware Mold Series: Die Casting / Stamping / Forging Parts / Sheet Metal / Steel Mold

Katalog Mesin CNC:Seri CNC Mesin: Bagian Kedokteran Precision Luhur / Bagian Otomatis / Bagéan Spérér Aero / Elektronik Produk Digital / Bagéan Telcommunications / Bagéan Jalur Rail Rail Énggal

Katalog Nyitak 3D:Seri Percetakan 3D: Percetakan 3D Meatal / Percetakan Bahan Plastik 3D

Jasa Kami


1. Bahan Métér Q / C
a) Cék baja mariksa (karasa, cacad cacad)
b) kapang ngeceskeun ganti bagian (karasa, ukuran)
2. prosés pembuatan acuan Q / C
a) mariksa desain (bagian desain, desain cetakan, lukisan enginering)
b) mariksa ukuran ukuran (numutkeun gambar)

c) uji coba (pariksa kapang, damel, conto)


FAQ


Q: Naha kuring tiasa nyandak conto?
A: Leres, conto pesenan sayogi kanggo cek kualitas sareng uji pasar, sareng éta bakal ngiringan pengiriman barang. Upami sampel sederhana, urang moal ngeusi ongkos; Upami OEM / ODM conto, urang bakal ngeusi biaya kanggo biaya sample.
P: Naon MOQ?
A: MOQ mangrupikeun 10000pcs nalika gaduh inventaris.
P: Naon waktos pangiriman?
A: Bagéan stamping standar nyaéta 3 ~ 7 dinten saatos mayar. Upami OEM atanapi ngadamel kapang, kami bakal mastikeun waktos pangiriman sareng anjeun.
P: Naon istilah pamayaran anjeun?
J: Istilah pangmayaran anu fleksibel kanggo urang saluyu sareng kaayaan anu spesifik. Umumna kami mamatahan 30% TT deposit, kasaimbangan dibayar sateuacan kiriman
P: Naha anjeun nampi OEM / ODM?

J: YES. Urang gaduh langkung ti 15years pangalaman OEM.


Bengkel Minyak Injil
Pabrik Minyak Plastik: M Injection / Blow Mould / Rotational Mold / Formulir Vacuum

Hardware Murni Bengkel
Pabrik Hardware Pabrik: Die Casting / Stamping / Forging / Sheet Metal / Steel Mouid

Bengkel mesin CNC
Pabrik Mesin Mesin CNC: Bagian Kedokteran Precision / Bagéan Komunikasi Tele / Bagian Alat Spérés Aero / Bébas Spesér / Bagéan Listrik Digital ect

Bengkel Mél Rotérion
Pabrik Minyak Rotasi: Meja / Korsi / Box / wadahna / Minyak tiasa / Speaker ect


panas Tags: LED Sofa, Cdia, Panyadia, Pabrik, Pabrikan, Digawe di Cdia, Ngaropéa, Murah, Murah Harga Sebut Harga, Mésér, Luhur Kualitas, Awet, Lowong Harga Di Saham Gratis Sampel

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码