Hardware Stamping

Hardware Stamping mangrupikeun prosés anu nganggo punch sareng acuk pikeun cacad atanapi ngarobih baja stainless, beusi, aluminium, tambaga sareng bahan sanés pikeun ngahontal bentuk sareng ukuran anu tangtu.



Hardware Stamping kadang disebut salaku ngabentuk lambaran, tapi kalayan saeutik béda. Istilah "lambaran ngabentuk" ngarujuk kana panggunaan bahan sepré, tabung témbok ipis, profil ipis, atanapi anu sapertos bahan baku. Metode ngabentuk plastik palambungan disebut sacara koléksi salaku lambaranana, sareng dina waktos éta, deformasi arah lempeng kandel sacara umum henteu dianggap.


Ieu ngeunaan perkakas Hardware Stamping aya hubunganana, kuring ngaharepkeun anjeun tiasa langkung ngartos kana Hardware Stamping.

View as  
 
Ngaropéa Hardware Stamping di Chdia Xiangfu pabrik - pabrik jeung suplai Wilujeung sumping ka urang pabrik mésér luhur kualitas jeung rendah hargana Hardware Stamping. Kami bakal nyayogikeun anjeun jeung cutatan jeung bébas conto.