Adat Vakum Ngabentuk Produk

Produk ngabentuk vakum Adat dilakukeun dina acuan plastik "kabentuk" ngawangun sareng sababaraha liang leutik sareng pompa vakum dihubungkeun dina vakum nyababkeun tekanan négatip dina permukaan kapang supados plastik tiasa némpélkeun kana kapang dina ngabentuk. .

Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd mangrupikeun vakum Adat anu profésional ngabentuk supplier produk di China, sagala jinis produksi sareng penjualan, rupa-rupa spésifikasi, kualitas luhur sareng harga murah, modél lengkep, didamel khusus, jualan langsung pabrik!

Adat vakum khusus pikeun produk anu tiasa dianggo dina komunikasi, alat-alat precision, alat médis, karéta laju-gancang, mobil, penerbangan sareng industri-industri anu sanésna.


Ieu ngeunaan produk vacuum Custom ngarobih produk anu aya hubunganana, kuring ngarepkeun anjeun tiasa ngartos langkung ngartos produk Adat vakum.


View as  
 
 1 
Ngaropéa Adat Vakum Ngabentuk Produk di Chdia Xiangfu pabrik - pabrik jeung suplai Wilujeung sumping ka urang pabrik mésér luhur kualitas jeung rendah hargana Adat Vakum Ngabentuk Produk. Kami bakal nyayogikeun anjeun jeung cutatan jeung bébas conto.