CNC Kateresan Mesin

Katepatan mesin mesin CNC Precision parantos ningkat tina 10μm dugi ka 5mm, sareng pusat mesin presisi parantos ningkat ti 3 ka 5μm ka 1 ka 1.5 tom, sareng akurasi mesin pemeseran ultra-parantos parantos mimiti ngalebetkeun skala nanometer (0.01μm ). Pikeun ngahontal panerapan laju-gancang sareng tinggi, CNC Precision Machine parantos ngembangkeun komponén fungsina sapertos spindles listrik sareng motor linier, sareng bidang aplikasina parantos ditambihan.

Produk Mesin CNC Precision urang dibagi kana 6 kategori, nyaéta Bagéan Spasi Aero, Bagéan Railway Gancang-Gancang, Bagian otomotif, Bagéan Telepon, Aksesoris Digital, Bagéan Médis Precision.

Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd mangrupikeun supplier Mesin CNC Precision profésional di Cina, sagala jinis produksi sareng penjualan, rupa-rupa spésifikasi, kualitas luhur sareng harga murah, modél lengkep, dicocogkeun, jualan langsung pabrik!


View as  
 
Ngaropéa CNC Kateresan Mesin di Chdia Xiangfu pabrik - pabrik jeung suplai Wilujeung sumping ka urang pabrik mésér luhur kualitas jeung rendah hargana CNC Kateresan Mesin. Kami bakal nyayogikeun anjeun jeung cutatan jeung bébas conto.