Niup Ngoréng

Blow Molding mangrupikeun metode pangolahan plastik ngembang anu gancang. Proses cetakan niup mimiti ngahasilkeun bokor poliétilén density low dina Perang Dunya Kadua. Dina akhir taun 1950-an, sareng lahir poliétilén berkepadatan luhur sareng kamekaran mesin cetakan niup, téknologi citakan niupna seueur dianggo. Plastics anu cocog pikeun ngecor niup kalebet poliétilén, polyvinyl klorida, polipropilén, poliéster, sareng sajabana, sareng wadah kerung anu hasilna dianggo seueur salaku wadah kemasan industri. Numutkeun metode anu nyieun parison, cetakan cetakan tiasa dipisahkeun kana extrusion suntikan cetakan sareng suntikan cetakan, sareng anu nembé dikembangkeun ngagaduhan témbok berbutuhan multi-lapisan sareng regéng niup.

Produk Blow Molding dibagi jadi 4 kategori, nyaéta Mold Botol Blow Mold, Box Blow Mold, Storage Blow Mold, Drink botol blow blow, wilujeng sumping.

Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd mangrupikeun supplier Blow Molding profésional di Cina, sagala jinis produksi sareng penjualan, rupa-rupa spésifikasi, kualitas luhur sareng harga murah, model lengkep, didamel khusus, jualan langsung pabrik!



View as  
 
Ngaropéa Niup Ngoréng di Chdia Xiangfu pabrik - pabrik jeung suplai Wilujeung sumping ka urang pabrik mésér luhur kualitas jeung rendah hargana Niup Ngoréng. Kami bakal nyayogikeun anjeun jeung cutatan jeung bébas conto.