• Hardware Ngembang

    Manufaktur kapang Hardware, kapang logam Shenzhen Xiangfu Precision, nyayogikeun stamping sareng gambar cet, awét, jualan langsung pabrik, kualitas rendah sareng harga murah, taun-taun pangalaman, berkualitas tinggi.

    Aya 4 kategori kapang Hardware, Minyak Steel Steel, Hardware Stamping, Precision Die Casting, Precision Forging,

    Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd mangrupikeun supplier kapang profésional di Cina, sagala jinis produksi sareng penjualan, rupa-rupa spésifikasi, kualitas luhur sareng harga murah, model lengkep, didamel khusus, jualan langsung pabrik!


    > Comsumer Bagian Hardware Ngembang> Médis Bagian Hardware Ngembang> Mobil Bagian Hardware Ngembang
    Maca deui
  • Plastik Ngembang

    Plastik Plastik mangrupikeun alat dina industri pamrosesan plastik anu dicocogkeun sareng mesin cét plastik pikeun masihan produk plastik konpigurasi lengkep sareng dimensi tepat. Alatan rupa plastik sareng metode pangolahan, struktur mesin cét plastik sareng produk plastik rumit, sahingga jinis sareng struktur Plastik Plék ogé rupa-rupa.

    Aya 4 kategori kapang Plastik, accessoires kapang otomotif, bagian Médis Médis, Asesoris kapang Digital, Citakan Parangkat Rumah, Bentuk Perkakas Bumi

    Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd mangrupikeun panyalindungan Plastik Plénis profésional di Cina, sagala jinis produksi sareng penjualan, rupa-rupa spésifikasi, kualitas luhur sareng harga murah, model lengkep, didamel khusus, jualan langsung pabrik!


    > Médis Tés Mesin Ngembang Bagian> Médis Mesin Ngembang Bagian> Kipas angin Mesin Ngembang Bagian
    Maca deui
  • Puteran Ngoréng

    Mundingan Rotational ogé katelah rotomolding, muter muter, muter rotary, casting rotary, rotary form, jsb. Metode pengacuan nyaéta pikeun nambihan heula plastik metered (cairan atanapi bubuk) kana kapang, teras saatos kapang ditutup, jieunana Puterkeun dua sumbu puteran nangtung nangtung, sedengkeun pemanasan acuan, bahan plastik dina kapang na laun bertahap seragam sareng dilebur sareng dicampurkeun dina sakumna permukaan rongga dina tindakan gravitasi sareng panas, sareng dibentuk kana bentuk anu sami sareng rongga . Lajeng, dipasihan sareng ngawangun, sareng demolded pikeun ngangge produk tina bentuk anu dipikahoyong.

    Proses Wangunan Rotational Salila dina prosés prosés cetakan, palastik ampir bébas tina kakuatan éksternal kacuali ku graviti.

    Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd mangrupikeun supplier Rotat ional Molding profésional di Cina, sagala jinis produksi sareng penjualan, rupa-rupa spésifikasi, kualitas luhur sareng harga murah, model lengkep, didamel khusus, jualan langsung pabrik!



    > LED Kopi Méja> Korsi Méja> LED Sofa
    Maca deui
  • CNC Kateresan Mesin

    Katepatan mesin mesin CNC Precision parantos ningkat tina 10μm dugi ka 5mm, sareng pusat mesin presisi parantos ningkat ti 3 ka 5μm ka 1 ka 1.5 tom, sareng akurasi mesin pemeseran ultra-parantos parantos mimiti ngalebetkeun skala nanometer (0.01μm ). Pikeun ngahontal panerapan laju-gancang sareng tinggi, CNC Precision Machine parantos ngembangkeun komponén fungsina sapertos spindles listrik sareng motor linier, sareng bidang aplikasina parantos ditambihan.

    Produk Mesin CNC Precision urang dibagi kana 6 kategori, nyaéta Bagéan Spasi Aero, Bagéan Railway Gancang-Gancang, Bagian otomotif, Bagéan Telepon, Aksesoris Digital, Bagéan Médis Precision.

    Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd mangrupikeun supplier Mesin CNC Precision profésional di Cina, sagala jinis produksi sareng penjualan, rupa-rupa spésifikasi, kualitas luhur sareng harga murah, modél lengkep, dicocogkeun, jualan langsung pabrik!


    > Hapé Telepon Asesoris Bagian> Médis Korsi Roda Asesoris> Médis Peralatan Asesoris
    Maca deui

Tentang Kami

Shenzhen Xiangfu Precision Industry Co, Ltd mangrupikeun perusahaan manufaktur presisi anu ngahijikeun pamekaran, desain, produksi sareng penjualan. Kami gaduh jabatan fabrikasi lambar logam, jabatan bisnis plastik, precision divisi CNC, maot casting sareng hilam jabatan bisnis, pamisahan perawatan permukaan sareng jabatan bisnis papanggihan séjén.

Produk dianggo sacara lega dina komunikasi, alat-alat precision, alat médis, kareta gancang, mobil, penerbangan sareng industri anu sanés. Sasuai ka kabutuhan palanggan pikeun nyayogikeun kapang sareng logam palastik bagian produksi, ngolah, polishing, suntikan bahan bakar, korosi, plating sareng perhimpunan, sareng jasa setopir sanés-sanésna sanésna gaduh jabatan-jabatan leungeun anu gancang, anu tiasa nyayogikeun pamekaran sareng desain sababaraha produk konseptual sareng jasa manufaktur sanés-sadayana pikeun nyayogikeun kabutuhan customer.
Pidio
Maca deui
KAYU KABEH
  • Kualitas Profesional

    Taun-taun pangalaman industri tiasa dipercaya

  • Panaliti sareng Pamekaran

    Perusahaan gaduh tim pangembangan produk anu ngalaman.

  • Rangkaian luas bisnis

    Spésialisasi di Pabrik Industri Precision

  • Profésional saatos jualan

    Nungkulan sagala jinis masalah saatos-jual pikeun anjeun

Bérita paling énggal